Keresés
Keresés:
Kategóriák

UTÓLJÁRA NÉZETTEK

Vásárlási feltételek !


Vásárlási feltételek !

 

 Az alábbi dokumentum a  Szellőzés webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza.


Az E-mailban és telefonon leadott megrendelésekre is az itt szereplő vásárlási feltételek vonatkoznak.

Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti, szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!

A megrendelés olyan szerződésnek minősül, mintha írásban egyeztek volna meg a felek!

Általános feltételek:

A web áruházban található árak Bruttó árak a 27% áfa-t tartalmazzák.


A web áruházban minimális rendelési érték : 5000,-Ft

Minden vásárlásról áfa-s számlát állítunk ki a megrendelés szerint.

A garancia levél hiányában a számla jogosít a garancia érvényesítésére.


Ha egy Akció vagy kedvezmény kupon stb, feltételhez kötött idő, érték, mennyiség, gyártó stb, csak a feltétel vásárláskori megléte esetén érvényes. A mennyiségi kedvezmény nem összevonható, tételenként értendő .


A kupon kedvezmények a bruttó végösszegből kerülnek levonásra.( szállítás nélküli )
A kupon kedvezmény a kizárólag kuponkód beírásával vehető igénybe. (a vásárlás összegzésénél kell beírni)

Egyébb:

Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

 Az akciók a készlet erejéig illetve visszavonásig érvényesek.

A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetés szerinti felhasználásból származó semmiféle veszteségért, vagy kárért.

A Mepoker Kft. nem tartozik felelősséggel a mepokerkft.hu oldalain külső behatolás által okozott károkért, illetve bármilyen a szolgáltatók által okozott információtovábbítási késedelemért.

Számítógépes vírus, illetve rendszerhibából keletkezett károkért.

Az oldalakon található termékek és márkanevek, logók, nemzetközi jelölések, termékképek és borítók a jogos tulajdonosuké, oldalainkon kizárólag információnyújtás céljából szerepelnek. Minden egyéb grafika, elrendezés vagy szöveges tartalom joga azonban a weblap tulajdonosáé, azok bárminemű felhasználása, duplikálása, beágyazása csak a Mepoker Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A Weboldal tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Mepokerkft előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Ismeretlen( rejtett ,titkos ) telefonszámról nem tudunk rendelést felvenni,illetve  tájékoztatást adni.

Az eladó fenntartja magának azt a jogot, hogy kizárólag előzetes fizetés esetén, vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik  nem tartják be jelen szerződésben foglalt feltételeket, vagy más módon kárt okoznak / okoztak az eladónak.


Az eladó nem felel az internetes hálózat esetleges műszaki hibáiból, a kommunikációs eszközök esetleges meghibásodásából, bármely szoftver vagy program meghibásodásából, esetleges technikai meghibásodásokból eredő károkért.


Szállítási feltételek :


Web áruházunkban  megvásárolt termékeket az Ön által választott módon juttatjuk el Önnek.

10000 Ft felett ingyenes a szállítás ! ( nincs utánvét kezelésí díj)
10000 Ft alatti megrendelés esetén a szállításí díj :
Előreutalás esetén / Utánvéttel: : 990 Ft

Általában  2-3 munkanapon belül (szállítási mód függvényében )Kivétel ez alól a készleten nem lévő nagy méretű illetve a speciális megrendelések.

Amennyiben kiszállítás időpontja várhatóan 5 munkanapot meghaladja a  erről a vevőt megrendelés után tájékoztatjuk.

A kiszállítást futárszolgálat végzi munkaidőben munkanapokon.

A kiszállítás előtt  minden esetben e-mailben értesítést küldünk a csomag érkezéséről. A szállítási folyamatot online is nyomon követheti a szállító weboldalán.

Utánvételes csomagként.

Előre utalással .

Ilyenkor a vételár beérkezése utáni munkanapon adjuk fel a megrendelt termékeket. Ennek a díja : 990 ft
10000 Ft-felett ingyenes.

Utalás előtt érdeklődjön a raktárkészletről és a várható szállítási időről.

Az utaláskor a közleményben kérjük feltüntetni a rendelés azonosítót.

A Mepoker Kft számlaszáma Erste Bank: 11600006-00000000-58006469


A Vásárlónak felróható sikertelen kiszállítás költségét a Vásárló tartozik viselni ,az részére kiszámlázható.


A személyes (telephelyi) átvétel előtt mindenképpen szükséges a terméket online a web shopunkban megrendelni,és az átvételi időpontot egyeztetni.

Vásárlói adatok kezelése:

A megrendelés elküldésével a megrendelő tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, valamint azt is, hogy a személyes adatait kizárólag a Mepokerkft ismerheti meg azzal a  kivétel ami szállítással kapcsolatos adatok átadását képzi a szerződött futárszolgálatnak .Önkéntesen, a megfelelő tájékoztatás birtokában hozzájárul ahhoz, hogy a fent meghatározott személyes adatai kezelésével és felhasználásával a Mepokerkft közvetlen megkeresés módszerével, tájékoztatást  küldjön. Kijelenti, hogy tájékoztatást kapott jogairól, miszerint a 3950 Sárospatak Áchim a 6 címen, valamint a Mepoker. ügyfélszolgálati e-mail címén bármikor tájékoztatást kérhet adatainak kezeléséről és kérheti azok helyesbítését, illetve törlését, valamint tudomásul veszi, hogy a fenti hozzájáruló nyilatkozat bármikor indoklás és korlátozás nélkül, ingyenesen visszavonható.

17/1999. (II. 5.) Kormány Rendelet értelmében, amely a távollevők között kötött szerződésekről szól, az alábbiakról tájékoztatjuk látogatóinkat:

1. Cégadatok:

Cég neve:

Mepokerkft

Cégjegyzékszám: 05-09-024525

Adószám: 24065261-2-05.

Iroda:3950 Sárospatak Áchim a 6.

Telefon: 06704225032


E-mail: mepokerkft@gmail.com.

2. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai: 

Az oldalakon látható termékek képe mellett jelenik meg a termékinformáció. Ennek hiánya esetén bővebb információt elérhetőségeinken kérhet. A feltüntetett árak kizárolag internetes megrendelés esetén érvényesek.

3. Az ajánlati kötöttség idejéről:


Megrendelése csak akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk.

Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással.
Nem vállalunk felelősséget az esetleges készlethiányokért .

Az árváltoztatás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk!


4. Elállás jog:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/.2014 (II.26) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztónak minősülő vásárló a megrendelt termék kézhez vételétől számított  14  naptári napon  belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az árut átveszi.  Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket.


A fogyasztói körbe nem tartoznak bele a gazdasági társaságok és más jogi személyek, vagyis ha valaki cég /ev. nevében eljárva vásárol valamit az interneten, nem illeti meg az elállási jog.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.

Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású, használatba nem vett, termék visszaküldése esetén köteles a teljes vételárat a Vevő részére vísszautalni .

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog. Ilyen esetek az alábbiak: Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.


A terméket olyan állapotban juttassa vissza hozzánk, ahogyan átvette.


Vigyázzon rá, hogy a csomagolási elemek és a tartozékok se sérüljenek.


A visszaérkezést követően ellenőrizzük a termék, a tartozékok és a csomagolás állapotát és ha mindent rendben találtunk kérése szerint visszatérítjük ( utaljuk ) az árát.

Az elállás a következőkre nem vonatkozik:


Nem rendeltetésszerűen használt, vagy sérült termékekre.
Személyhez kötött, egyedi megrendelésekre.
Bármilyen értékcsökkenést okozó használatba vételre.
A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállatásához szükséges beüzemelésen túli értékcsökkenésért Ön  felel, az a vételárból levonható, vagy az elállási igény megtagadható.


Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni  a postára adás dátumát.A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A termék visszaérkezését követő 14 napon belül Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a  termék vételárát.

 

Elálási jog gyakorlásához kitőltendő nyilatkozat.A fentiek kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő vásárlóink (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek.


5. Garanciális feltételek :


Termékekre a magyar törvények szerinti garancia vonatkozik.

A garancia nem terjed ki a termékek szállítására illetve a kiszállási költségre.

Ez az időtartam a vásárlás napjától számított legalább 12 hónap.( a gyártó vállalása ettől hosszan lehet.) 

A garancia csak a termék számlájával, tartozékaival, együtt érvényesíthető.

Termék garancia időn belüli meghibásodása esetén gyártói szervizbe küldjük vagy kérésre megadjuk az elérhetőségét a gyorsabb ügyintézés érdekében .

Ha a termék, a garanciális illetve egyéb feltételeknek megfelelt és javítható ingyenesen visszajuttatjuk Önhöz .

Amennyiben nem javítható és rendelkezésre áll cseredarab kicseréljük, ha nincs cseredarab megegyezés szerint levásárolhatja az árát vagy visszautaljuk a vételárat Ön által megadott számlára.


A hibás terméket közvetlenül is eljutathatja a garancia jegyen szereplő gyári szervizbe.


A MEPOKERKFT.hu oldalain található bármely árucikkre az adott terméket beszállító cég vállalja a garanciát.

Fontos, hogy a termék visszaküldésével kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!
Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!


A garanciális igény jogosságáról minden esetben a gyártó / importőr szervizének állásfoglalása a mérvadó.( HIVATALOS IMPORTŐRI / GYÁRTÓI NEM BOLTI GARANCIA ! )


6.Szavatossági feltételek :


A MEPOKERKFT.hu oldalain található bármely árucikkre az adott terméket beszállító  cég vállalja a szavatosságot.

 

7. Három napos cseregarancia :

Ha az átvétel módja házhozszállítás, és a termék hibáját a kézhezvételt követő három naptári napon belül jelzik telefonon, vagy e-mailben, akkor a terméket kicseréljük egy azonos termékre.


A termék visszaküldésével kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik.A cseredarabot ingyen szállítjuk a megadott szállítási címre. (A hibás termék beérkezését kővetően.)


A hibás terméket eredeti csomagolásában, dobozával minden tartozékával együtt kérjük visszajuttatni (MEPOKER KFT 3950 Sárospatak Áchim a 6. ).


Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!


Csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.


8. A garancia nem érvényesíthető amennyiben:


A terméken égés, törés, repedés, vagy egyéb fizikai, nem rendeltetésszerű használatból származó sérülés látható.
A garanciális vagy Szavatossági idő lejárt.


9. Minőségmegőrzésí idő:

szilikonok / purhabok

Ez az időtartam a Terméken található, ha ez az idő 3 hónapnál rövidebb akkor a szállítás előtt a vevőt megkérdezzük hogy azzal a szavatossági idővel kéri-e a terméket.


10. Fogyasztóvédelemmel és jótállással kapcsolatos szervezetek:


Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséget - ORSZÁGOS FOGYASZTÓVÉDELMI EGYESÜLET - KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft.


11. Idevonatkozó törvények, rendeletek és egyéb jogszabályok:


1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről Az Ön által vásárolt termékre, termékekre a fentieken kívül a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (a PTK), az 1993. évi X. törvény, az 1978. évi 2. törvényerejű rendelet, 119/1995. (IX. 29.) MT rendeletek előírásai vonatkoznak.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó kormányrendelet szövegét itt olvashatja: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről.

A tárhelyszolgáltató :Dotroll kft Budapest Expo tér 5-7 1101


Megrendelés leadásakor jelen szerződési feltételeket a megrendelő (vevő) megértette és elfogadta!

 
Csendes működésű és energiatakarékos lakossági ventilátorok hatékony megoldások a szellőztetéshez esztétikus megjelenésű dekoratív ventilátorok modern egyedi kialakítások a friss levegőért csatornaventilátorok légcsatornákba építve egyszerre több helyiség szellőzését biztosítják energiatakarékos légkezelők beépítésével hatékonyan oldható meg a lakóházak légcseréje a tetőventilátorok a többszintes/társas házak központi szellőztetésére ideális megoldások egyhelyiséges hővisszanyerők biztosítják a tiszta levegőt minimális energiafogyasztás és csendes működés mellett dekoratív kivitelű, változatos színű műanyag és fém rácsok kényelmes hozzáférést biztosítanak a rejtett eszközök elfedéséhez a passzív szellőző berendezések könnyű és hatékony megoldások a szellőztetéshez.

© 2012 Mepoker Kft.
Webáruház készítés, honlapkészítés - Reláció96 Bt