Keresés
Keresés:
Kategóriák

UTÓLJÁRA NÉZETTEK

Vásárlási feltételek !


Vásárlási feltételek !

 

 Az alábbi dokumentum a  Szellőzés webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza.


Az E-mailban és telefonon leadott megrendelésekre is az itt szereplő vásárlási feltételek vonatkoznak.

Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti, szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!

A megrendelés olyan szerződésnek minősül, mintha írásban egyeztek volna meg a felek!

Általános feltételek:

A web áruházban található árak Bruttó árak a 27% áfa-t tartalmazzák.


A web áruházban minimális rendelési érték : 5000,-Ft

Minden vásárlásról áfa-s számlát állítunk ki a megrendelés szerint.

A jótállási jegyen szereplő  garanciaidő érvényes szakszerű használat esetén, amelyet a jótállási jegyel, vagy a vásárlást igazoló dokumentummal érvényesíthet.


Ha egy Akció vagy kedvezmény kupon stb, feltételhez kötött idő, érték, mennyiség, gyártó stb, csak a feltétel vásárláskori megléte esetén érvényes. A mennyiségi kedvezmény nem összevonható, tételenként értendő .


A kupon kedvezmények a bruttó végösszegből kerülnek levonásra.( szállítás nélküli )
A kupon kedvezmény a kizárólag kuponkód beírásával vehető igénybe. (a vásárlás összegzésénél kell beírni)

Az akciós termékek árából kuponkedvezmény nem vonható le.

Egyébb:

Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

 Az akciók a készlet erejéig illetve visszavonásig érvényesek.

A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetés szerinti felhasználásból származó semmiféle veszteségért, vagy kárért.

A Mepoker Kft. nem tartozik felelősséggel a mepokerkft.hu oldalain külső behatolás által okozott károkért, illetve bármilyen a szolgáltatók által okozott információtovábbítási késedelemért.

Számítógépes vírus, illetve rendszerhibából keletkezett károkért.

Az oldalakon található termékek és márkanevek, logók, nemzetközi jelölések, termékképek és borítók a jogos tulajdonosuké, oldalainkon kizárólag információnyújtás céljából szerepelnek. Minden egyéb grafika, elrendezés vagy szöveges tartalom joga azonban a weblap tulajdonosáé, azok bárminemű felhasználása, duplikálása, beágyazása csak a Mepoker Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A Weboldal tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Mepokerkft előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Ismeretlen( rejtett ,titkos ) telefonszámról nem tudunk rendelést felvenni,illetve  tájékoztatást adni.

Az eladó fenntartja magának azt a jogot, hogy kizárólag előzetes fizetés esetén, vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik  nem tartják be jelen szerződésben foglalt feltételeket, vagy más módon kárt okoznak / okoztak az eladónak.


Az eladó nem felel az internetes hálózat esetleges műszaki hibáiból, a kommunikációs eszközök esetleges meghibásodásából, bármely szoftver vagy program meghibásodásából, esetleges technikai meghibásodásokból eredő károkért.


Szállítási feltételek :


Web áruházunkban  megvásárolt termékeket az Ön által választott módon juttatjuk el Önnek.

20000 Ft felett ingyenes a szállítás ! ( nincs utánvét kezelésí díj)
20000 Ft alatti megrendelés esetén a szállításí díj :
Előreutalás esetén / Utánvéttel: : 990 Ft

Általában  2-3 munkanapon belül (szállítási mód függvényében )Kivétel ez alól a készleten nem lévő nagy méretű illetve a speciális megrendelések.

Amennyiben kiszállítás időpontja várhatóan 5 munkanapot meghaladja a  erről a vevőt megrendelés után tájékoztatjuk.

A kiszállítást futárszolgálat végzi munkaidőben munkanapokon.

A kiszállítás előtt  minden esetben e-mailben értesítést küldünk a csomag érkezéséről. A szállítási folyamatot online is nyomon követheti a szállító weboldalán.

Utánvételes csomagként.

Előre utalással .

Ilyenkor a vételár beérkezése utáni munkanapon adjuk fel a megrendelt termékeket. Ennek a díja : 990 ft
20000 Ft-felett ingyenes.

 

A Maximális utánvét Összeg : 500000 Ft

Utalás előtt érdeklődjön a raktárkészletről és a várható szállítási időről.

Az utaláskor a közleményben kérjük feltüntetni a rendelés azonosítót.

A Mepoker Kft számlaszáma Erste Bank: 11600006-00000000-58006469

Amennyiben egy termék db ára  ( nem megrendelés ) meghaladja az 500000 Ft ot akkor mivel a GLS max 500000 utánvétet kezel egy csomagra ilyen esetben kérhetünk előreutalást a vásárlóval történt előzetes egyeztetés szerint .


A Vásárlónak felróható sikertelen kiszállítás költségét a Vásárló tartozik viselni ,az részére kiszámlázható.


A személyes (telephelyi) átvétel előtt mindenképpen szükséges a terméket online a web shopunkban megrendelni,és az átvételi időpontot egyeztetni.

Vásárlói adatok kezelése:

A megrendelés elküldésével a megrendelő tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, valamint azt is, hogy a személyes adatait kizárólag a Mepokerkft ismerheti meg azzal a  kivétel ami szállítással kapcsolatos adatok átadását képzi a szerződött futárszolgálatnak .Önkéntesen, a megfelelő tájékoztatás birtokában hozzájárul ahhoz, hogy a fent meghatározott személyes adatai kezelésével és felhasználásával a Mepokerkft közvetlen megkeresés módszerével, tájékoztatást  küldjön. Kijelenti, hogy tájékoztatást kapott jogairól, miszerint a 3950 Sárospatak Áchim a 6 címen, valamint a Mepoker. ügyfélszolgálati e-mail címén bármikor tájékoztatást kérhet adatainak kezeléséről és kérheti azok helyesbítését, illetve törlését, valamint tudomásul veszi, hogy a fenti hozzájáruló nyilatkozat bármikor indoklás és korlátozás nélkül, ingyenesen visszavonható.

17/1999. (II. 5.) Kormány Rendelet értelmében, amely a távollevők között kötött szerződésekről szól, az alábbiakról tájékoztatjuk látogatóinkat:

1. Cégadatok:

Cég neve:

Mepokerkft

Cégjegyzékszám: 05-09-024525

Adószám: 24065261-2-05.

Iroda:3950 Sárospatak Áchim a 6.

Telefon: 06704225032


E-mail: mepokerkft@gmail.com.

2. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai: 

Az oldalakon látható termékek képe mellett jelenik meg a termékinformáció. Ennek hiánya esetén bővebb információt elérhetőségeinken kérhet. A feltüntetett árak kizárolag internetes megrendelés esetén érvényesek.

3. Az ajánlati kötöttség idejéről:


Megrendelése csak akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk.

Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással.
Nem vállalunk felelősséget az esetleges készlethiányokért .

Az árváltoztatás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk!

4. Elállás jog:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/.2014 (II.26) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztónak minősülő vásárló a megrendelt termék kézhez vételétől számított  14  naptári napon  belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.
Az elállási jog attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az árut átveszi.  Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket.
Az 14 napos elállás  kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak,  aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz.(a továbbiakban "Fogyasztó"). Egyéni vállalkozó, közület, cég, alapítvány, vagy bármely egyéb jogi személy nem számít fogyasztónak.
Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.
Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalancsomagolású, használatba nem vett, termék visszaküldése esetén köteles a teljes vételárat a Vevő részére visszautalni .
A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

A terméket olyan állapotban juttassa vissza hozzánk, ahogyan átvette.

Vigyázzon rá, hogy a csomagolási elemek és a tartozékok se sérüljenek.

A visszaérkezést követően ellenőrizzük a termék, a tartozékok és a csomagolás állapotát és ha mindent rendben találtunk kérése szerint visszatérítjük ( utaljuk ) az árát.
Az elállási jog gyakorlásához a  nyilatkozatott innen tőltheti le : ( nem ragaszkodunk a nyilatkozathoz a megrendelő emailra válaszul is elfogadjuk a lemondást egyszerű szöveggel ha a feltételek fennállnak )
Elálási jog gyakorlásához kitőltendő nyilatkozat.
 
Az elállás a következőkre nem vonatkozik:

Nem rendeltetésszerűen használt, vagy sérült termékekre.
Személyhez kötött, egyedi megrendelésekre.
Bármilyen értékcsökkenést okozó használatba vételre.
A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállatásához szükséges beüzemelésen túli értékcsökkenésért Ön  felel, az a vételárból levonható, vagy az elállási igény megtagadható.


Elállási jog gyakorlásának menete:


Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni  a postára adás dátumát.A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
A termék visszaérkezését követő 14 napon belül Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a  termék vételárát.

A fentiek kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő vásárlóink (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek.


5.Jótálási  feltételek :

A jótállásból eredő jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül. Fogyasztó a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy, azaz magánszemély. Egyéni vállalkozó, közület, cég, alapítvány, vagy bármely egyéb jogi személy nem számít fogyasztónak.
Termékekre a magyar törvények szerinti vonatkozik.
A garancia nem terjed ki a termékek szállítására illetve a kiszállási költségre.
Ez az időtartam a vásárlás napjától számított legalább 12 hónap.( a gyártó vállalása ettől hosszabb lehet.)
A Vásárló a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát a gyártóval közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek kell tekinteni. A közlés késedelméből eredő kárért a fogyasztó felelős.

A meghibásodott terméket a


Mepoker kft
3950 Sárospatak Áchim A.u.6  
Címre kérjük visszaküldeni .


A garancia csak a termék számlájával,  garanciajegyével , tartozékaival, együtt érvényesíthető.


Termék garancia időn belüli meghibásodása esetén gyártói szervizbe küldjük .


Ha a termék, a garanciális illetve egyéb feltételeknek megfelelt és javítható ingyenesen visszajuttatjuk Önhöz .


Amennyiben nem javítható és rendelkezésre áll cseredarab kicseréljük, ha nincs cseredarab megegyezés szerint levásárolhatja az árát vagy visszautaljuk a vételárat Ön által megadott számlára.

Fontos, hogy a termék visszaküldésével kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!


Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli !

A garanciális igény jogosságáról minden esetben a gyártó  importőr  vagy a szerződtetett szerviz állásfoglalása a mérvadó.

6.Szavatossági feltételek :

A MEPOKERKFT.hu oldalain található bármely árucikkre az adott terméket beszállító  cég vállalja a szavatosságot.
 
7. Három napos csere garancia :


Ha az átvétel módja házhozszállítás, és a termék hibáját a kézhezvételt követő három naptári napon belül jelzik telefonon, vagy e-mailben, akkor a terméket kicseréljük egy azonos termékre.
Egy termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

A termék visszaküldésével kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik. A cseredarabot ingyen szállítjuk a megadott szállítási címre. (A hibás termék beérkezését kővetően.)

A hibás terméket eredeti csomagolásában, dobozával minden tartozékával együtt kérjük visszajuttatni (MEPOKER KFT 3950 Sárospatak Áchim a 6. ).

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

Csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

8. A jótállás nem érvényesíthető amennyiben:

A terméken égés, törés, repedés, vagy egyéb fizikai, nem rendeltetésszerű használatból származó sérülés látható.
A garanciális vagy Szavatossági idő lejárt.

9. Minőség megőrzési idő:


szilikonok / purhabok

Ez az időtartam a Terméken található, ha ez az idő 3 hónapnál rövidebb akkor a szállítás előtt a vevőt megkérdezzük hogy azzal a szavatossági idővel kéri-e a terméket.

10. Fogyasztóvédelemmel és jótállással kapcsolatos szervezetek:

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséget - ORSZÁGOS FOGYASZTÓVÉDELMI EGYESÜLET - KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft.

11. Idevonatkozó törvények, rendeletek és egyéb jogszabályok:

1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről Az Ön által vásárolt termékre, termékekre a fentieken kívül a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (a PTK), az 1993. évi X. törvény, az 1978. évi 2. törvényerejű rendelet, 119/1995. (IX. 29.) MT rendeletek előírásai vonatkoznak.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó kormányrendelet szövegét itt olvashatja: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről.

A tárhelyszolgáltató : Dotroll kft Budapest Expo tér 5-7 1101

Megrendelés leadásakor jelen szerződési feltételeket a megrendelő (vevő) megértette és elfogadta

 
Csendes működésű és energiatakarékos lakossági ventilátorok hatékony megoldások a szellőztetéshez esztétikus megjelenésű dekoratív ventilátorok modern egyedi kialakítások a friss levegőért csatornaventilátorok légcsatornákba építve egyszerre több helyiség szellőzését biztosítják energiatakarékos légkezelők beépítésével hatékonyan oldható meg a lakóházak légcseréje a tetőventilátorok a többszintes/társas házak központi szellőztetésére ideális megoldások egyhelyiséges hővisszanyerők biztosítják a tiszta levegőt minimális energiafogyasztás és csendes működés mellett dekoratív kivitelű, változatos színű műanyag és fém rácsok kényelmes hozzáférést biztosítanak a rejtett eszközök elfedéséhez a passzív szellőző berendezések könnyű és hatékony megoldások a szellőztetéshez.

© 2012 Mepoker Kft.
Webáruház készítés, honlapkészítés - Reláció96 Bt